De grootste gids naar chiptuningDe lijst is geregeld bijgewerkt betreffende nieuwe modellen. Vanwege het grote reeks tuning-bestanden het we geregeld maken kan het desalniettemin voordoen dat wij nog niet alle modellen en motoren voor BMW in onderstaande lijst hebben opgenomen. In het geval u het ontwerp van BMW dat u zoekt niet tegenkomt, neemt u dan ook dan contact met ons op.

Mijn Audi TT TFSI laten chippen voor . Dit is alang mijn derde auto achter elkaar die ik heb laten chippen. Ik kan er niet anti indien je beseft dat daar gewoon heel wat verdere uit ons motorfiets te halen is.

Had hem laten tunen bij Heinz in Aalst. Heb ik ook de mijne laten tunen, geen zever mee. Vooral wanneer het aan een automaat zal, ook niet twijfelen aan Heinz.

Vanwege iedere Mercedes die we chiptunen wordt software op maat geschreven. Daar is rekening gehouden betreffende een unieke informatie van de Mercedes teneinde dit allerbeste uitkomst te behalen. Chiptuning geeft ons Mercedes betreffende een turbomotor een prestatiewinst tot immers 40% en een Mercedes buiten turbomotor 9%.

Alang ruim 12 jaar onderhouden wij vanwege de klanten een chiptuning over o.a. Mercedes. We beschikken over hiermee ons gedegen kennis aangaande het product opgedaan en beschikken over een Europawijd netwerk aangaande top-programmeurs. U dan ook raakt betreffende uw Mercedes bij het dan ook in goede handen. Het resultaat is een op onze chiptuning 36 maanden garantie en ons 30 dagen 'niet-tevreden-geld-terug-garantiebewijs'. U loopt zeker nauwelijks financieel risico. Voor niemand anders ontvangt u dan ook ons Volledig rapport snellere chiptuning en bediening wegens uw Mercedes wegens hetzelfde tarief of niet zo.

Dit voordelig van tunen via een OBD-interface kan zijn het er niks gedemonteerd hoeft te geraken. De OBD-stekker bevindt zich meestal ergens in of bij dit dashboard.

De autofabrikant bezit standaard een motoren op een bepaalde waarden afgesteld. Aan een hand met technische informatie aangaande een motorfiets (turbo, brandstofpomp en aandrijflijn) bepalen wij andere instellingen.

Je vermoed dat het precies zoiets kan zijn bij een VW 2.9 TDI-reeks. Doch ofwel het verder slim kan zijn teneinde een sterkste variant aangaande dergelijke motoren te nemen en díe alsnog weleens te chippen, dat kun je jouw idd afvragen…

Daar auto fabrikanten niet wegens elk type een nieuwe motorfiets kan maken vervaardigen ze één motor wegens alle uitvoeringen.

Heb een koppelkromme aangaande mijn TT laten meten na tunen en die is Lees hier meer nog steeds keurig vlak. Dit max. koppel ligt louter niet bij 235 Nm maar voor 300 Nm. Turbogat is tevens minder geworden, uiteraard meer vermogen over de hele toerenbereik. Hetgeen mijzelf betreft zeker een absolute aanrader!

Heinz heeft me aangeraden wel voor een duurdere station te tanken ( je tank Shell V power) omdat die minder vervuilend zou bestaan voor een injectoren.

De externe ECU kan veel verdere vervolgens 3 of twee waardes aanpassen, en alhoewel tuning van de software op de ECU alleen (remap) alsnog aldoor de leukste manier aangaande tuning geeft, kan zijn deze methode in tegenstelling tot hiervoorgaande powerbox-uitkomst Meer bonussen een betrouwbare methode teneinde te tunen. Het bezit ingeval bijkomend voordelig dat een auto bovendien origineel blijft, en jouw de tuning eenvoudig kan verminderen.

Gedurende een chiptuning BMW geraken een parameters aangaande de BMW motormanagementsoftware lekkerder afgestemd. Mede door die meer perfecte afstemming, betreffende een veiligheidsmarges in 8 genomen, levert BMW chiptuning;

Kijk ook weleens naar de rijervaringen van onze klanten welke hun Mercedes beschikken over laten tunen, en raak overtuigd betreffende een spectaculaire resultaten welke het chiptunen over uw Mercedes A (W176 – 2015 – 2018) mag verlenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *